Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Schneider-Sunshine Mechanical Group Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit De Luchtcompressor van de olie Vrije Schroef voor verkoop
Van goede kwaliteit De Luchtcompressor van de olie Vrije Schroef voor verkoop
Uw compressoren van de schroeflucht verkopen goed in ons land, en dank voor uw steun op tijd en snel antwoord!

—— Mr.Kerry Robinson

Ik houd van uw compressor, is het sterk en betrouwbaar.

—— Tom

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Schneider-Sunshine Mechanical Group Co.,Ltd.

1 2 3
Shanghai Schneider-Sunshine Mechanical Group Co.,Ltd. Shanghai Schneider-Sunshine Mechanical Group Co.,Ltd. Shanghai Schneider-Sunshine Mechanical Group Co.,Ltd.
FactoryPanoramic FactoryPanoramic Office corner

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : de zonneschijn van Schneider
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 80% - 90%

        De de schneider-Zonneschijn van Shanghai Mechanische Groep wordt mede-geïnvesteerd door de Investeringsgroep van Schneider (Canada), de Groep van de Zonneschijnco. van Shanghai, van Ltd en TMC (Italië), en bezig is hoofdzakelijk met compressorvervaardiging, verkoop, Klantenservice en zijn technologieo&o. Wij hebben volledige ervaren technologie, geavanceerd productiemateriaal, volledig kwaliteitsborgingsysteem en goed verkoop-na de dienst. Wij hebben een brede waaier van compressorproducten, met inbegrip van de Compressor van de Schroeflucht, Permanente Magnetische Compressor, de Compressor van de Processchroef, Vincompressor, Olievrije compressor, het Materiaal van de Luchtreiniging, Lucht Droger, Ver ControledieSysteem op IOT enz. en de capaciteitsdekking van onze producten van 1 m ³ /min aan 100 m ³ /min. wordt gebaseerd. Onze producten zijn gediplomeerd door „Shanghai goed geweest - de bekende Merkproducten“ „adviseren de Producten van de Techniekbouw“, ook is ons bedrijf ISO9001: 2008 en ISO14001: 2004 Gediplomeerde onderneming, en één van de staat-rang Hi-tech onderneming.

        

 

        Sinds zijn aanvang heeft het bedrijf van zijn sterke wetenschappelijke en technologische krachten, geavanceerd productiemateriaal, nieuwe geavanceerd technische producten geïntroduceerd. Producten in machines, de lichte industrie, voedsel, aardolie, chemische producten, metallurgie, elektriciteit, stedelijke bouw, medisch onderzoek en wetenschappelijk onderzoek voor nationale defensie en andere industrieën wijd worden gebruikt die. Producten door het land en Europa, Amerika en Afrika worden verkocht dat.

 

 

       De het bureauhoek van het bedrijf, het ruime bureaugebied, en de diverse afdelingen werken nauw samen samen om klanten de snelle en geschikte diensten aan te bieden.

 

 

 

 

        Het bedrijf verblijft strikt door het groepsbeleid, die „people-oriented, geloofwaardigheid, klantenservice“ als doelstelling eerst aanhangen; Bevestig het „wetenschappelijke beheer, gedetailleerde vervaardiging“ als beheersconcept; Aangehangen de „samenhang, beter, boehner, innovatie“ voor de ondernemingsgeest; De verwerkende onderneming zal „prima luchtsysteem“ als doel, het bedrijf in technologie, kwaliteit, beheer zijn, en het materiaal in dezelfde de industrie belangrijke positie, het bedrijf zal, zoals altijd, aan de producten van uitstekende kwaliteit, de uitstekende dienst oprecht met vrienden allebei in binnen- en buitenland samenwerkt, briljant creeer.

 

Contactgegevens
Shanghai Schneider-Sunshine Mechanical Group Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. xie

Tel.: 86-18017662766

Fax: 86-021-66053333

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)